Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Brevet Πύργου 2017 «Ποδηλατώντας στα μονοπάτια της Αρχαίας μας Ιστορίας»





Ένα από τα παλαιότερα και πιο γνωστά Brevet μεγάλων αποστάσεων είναι αυτό του Πύργου, που μετά από απουσία ενός έτους επανέρχεται δριμύτερο και πιο απαιτητικό. Νέοι ποδηλάτες και άνθρωποι με όρεξη και μεράκι σε συνεργασία με παλιούς και καταξιωμένους φίλους του ποδηλάτου, που μόχθησαν τόσα χρόνια για να έχει ο Νομός αυτήν την αναγνώριση στην ποδηλατική κοινότητα της χώρας , βρίσκονται εδώ για να σας χαρίσουν μια διαδρομή 210 εντυπωσιακών και ενίοτε απαιτητικών χιλιομέτρων.
 Η Λίμνη του Καϊάφα, η ανάβαση στη Μάκιστο, ορεινοί όγκοι που θα μας οδηγήσουν στην Αρχαία Ολυμπία , στο Λάλα , στα χωριά της Πηνείας και τέλος η ιστορική Ήλιδα και η πόλη της Αμαλιάδας είναι τα κυριότερα μέρη που θα συναντήσουμε στη διαδρομή μας. Η ιστορία μας αρχαία και νεότερη θα ζωντανέψει μπροστά στα μάτια μας ή καλύτερα μπροστά στις ρόδες μας !
 Σας περιμένουμε να ενθαρρύνετε ενεργά την προσπάθειά μας και να ζήσετε μια όμορφη ανοιξιάτικη εμπειρία με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Μόνοι σας, με παρέα ή με τις οικογένειές σας θα περάσετε ένα όμορφο διήμερο απόδρασης από την καθημερινότητα.
Ελάτε να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας και τα βουνά της Ηλείας

Εκ μέρους του Ποδηλατοδρόμου  και των Elis Wheelers Cycling Club
Babis Κακουλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου